Feta Conchiglie-Pasta with Squash

Ingredienser til 2-4 stk
Tidsbruk: Under 30 min

250 g Conchiglie (Liten øreformet pastatype)
1 Squash
65 g Baby Spinat (liten pose)
150 g Fetaost
1 neve persille
1/2 Rød Chili
2 ss Kapers
1/2 dl Jomfruolivenolje
Salt og Pepper

Forlag til tilbehør:
Server gjerne med rykende varme scones el rundstykker. Ønskes et mer fyldig måltid kan du steke filet av kylling, svin el storfe.


1. Sett på en kjele med vann. Ha i salt og pasta når det koker og kok i 5-7 min.Renn av vannet og ha på litt olivenolje
2. Skiv squashen på tvers med f.eks. en ostehøvel. Skyll og tørk spinaten godt før du deler i passe store biter.
3. Hakk persille og chili.
4. Bland pasta, spinat, squash, perislle, chili og kapers i en bolle. Ha på serveringsfat.
5. Smuldre fetaost og dryss rikelig med Jomfruolivenolje over før servering.

Tips!
Dersom du ikke finner akkurat denne pastatypen, kan du fint benytte penne, farfalle, fusilli etc

One thought on “Feta Conchiglie-Pasta with Squash”

  1. Tilbaketråkk: Ukemeny fra Sensiblerie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *