“Flaky feta pie”

Ingredienser til 2 personer

4 plater Butterdeig
1/2 Squash
1/2 Rødløk
100 g Fetaost
60 g jarlsberg evt Gouda
8 Cherrytomater
Jomfruolivenolje, fingersalt og pepper
Oliven (valgfritt)


1. Riv squash “Julienne”, hakk rødløk i strimler og bland sammen i en bolle.
2. Smuldre fetaost, hakk urter og bland med shuqsh og rødløk.
3. Legg de frosne platene butterdeigplatene på en stekeplate med bakepapir.
4. Fordel blandingen på de fire platene.
5. Topp med halve cherrytomater og revet ost.
6. Fullfør med en kvist rosamrin på hver og stek på 200*C midt i ovnen i ca 15-20 min, til de har fått en gyllen og sprø overflate.
7. Server med Jomfruolivenolje, fingersalt og pepper

Obs! Fetaosten har nokså mye smak, så vær forsiktig med å salte for mye dersom du også har valgt oliven.

2 thoughts on ““Flaky feta pie””

  1. Tilbaketråkk: Nye medlemmer i august
  2. Astrid says:

    Kjempeflotte oppskrifter og opplegg, lette å lage. Du er flink.:-))

Legg igjen en kommentar til Astrid

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *