Irresistible Crunchy Caramel Cookies

Ingredienser til ca 40 stk
Tidsbruk ca 30 min (ved bruk av kjøkkenmaskin/visp)

200 g Smør
200 g Sukker
1 ss Sirup
1 ts natron
2 ts Vaniljesukker
300 g Hvetemel


1. Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. (Blandingen skal ha blitt både lysere og mer luftig)
2. på lav hastighet blander du inn sirup, natron og vaniljesukker.
3. Tilsett til sist siktet hvetemel litt-og-litt.
4. Kna deigen sammen til du får en jevn deig.
5. Del deigen i 4 like store deler og rull 4 pølser. (Ca 3 cm høy *45 cm lang el lengden på stekeplaten)
6. Legg rullene på en stekeplate med bakepapir og klem dem litt ned.
7. Stek midt i ovnen på 175*C varmluft i 10-12 min / 180*C over og undervarme i ca 15-17 min
8. Ta stekebrettet ut av ovnen og plasser på flatt underlag. Benytt et pizzahjul til å dele kakene på skrå mens de fortsatt er varme. Start i ett hjørne og jobb deg utover. Da er det enklest å få til like store biter. Bredde pr kake, ca 3 cm

Tips!
Du lager enkelt en kanelversjon ved å tilsette 1-2 ts kanel i deigen og strø litt over hver pølse før steking. Passer ypperlig til til iskrem og kaffe!

Oppskrift fra den skjønne Ida Gikling <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *