“Brownie toppers” with milk chocolate & oatmeal

Ingredienser til 8 stk
Tidsbruk: Ca 30 t

1 Egg
100 g Melkesjokolade
1 1/2 ss Kakao
75 g Smør
50 g Havregryn
1 Liten klype fingersalt
90 g Hvetemel
50 g Sukker
2 ss Hasselnøttekstrakt


1. Ha smør, sjokolade og kakao i en kjele (teflonkjele kan være praktisk her). Smelt sammen ingrediensene over middels varme. Husk å røre underveis, slik at ingenting brenner seg fast.
2. Ta kjelen av platen og tilsett sukker, salt, havregryn og mel.
3. Tilsett hasselnøttekstrakt (kan sløyfes) og egg til sist. Bland godt før røren fordeles i 8 muffinsformer / muffinsbrett.
4. Stekes i 6-7 min på ca 220*C, til kakene har fått en stekeskorpe -de skal fortsatt være klissete inni.
5. Avkjøl kakene på rist, dryss over melis og server. Nam!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *