Chili con Carne

Ingredienser til 2-4 stk
Tidsbruk: Ca 1-1,5t

400 g Karbonadedeig
300 g Kidneybønner
200 g Sorte bønner
500 g Hakkede tomater (hermetisert)
1 Løk (gul el hvit)
1 Chili (grønn el rød)
1/2 ts Nellik (malt)
1/2 ts Kanel (malt)
1 ts Røkt paprika (malt)
1/2-1 ts chilipulver (malt)
25 g Mørk sjokolade (55-70%)
Salt og pepper

Forlag til garnityr:
Rømme el Kesam (ekte)
Nacho chips
Koriander


1. Stek karbonadedeig i en høy panne el gryte.
2. Tilsett løk. Ha i krydder og hakkede tomater.Bland godt.
3. La småkoke på svak varme ca 30 min. ha så i sjokoladen og bland godt. Smak til med mer krydder hvis ønskelig.
4. Småkok ca 15 min til, og server med Guacamole (se egen oppskrift)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *