Green Chicken Sandwich

Med fokus på gode vaner er det også en fordel at matlagingen ikke tar så lang tid. ofte behøver man et måltid mellom slagene,og da er det godt å vite at det finnes smakfulle alternativer å slenge sammen eller lage klart dagen før en avtale.
Du behøver ikke mange ingredienser og du velger selv størrelsen på porsjonene.

Ingredienser til 2 Porsjoner
Tidsbruk: Under 30 min

4 stk Lårkyllingfillet (el 1 kyllingfilet delt på langs)
1/2 Squash
2 Rundstykker av eget valg
2 Never spinat
2-3 ss Rømme (etetr eget valg)
1 Sitronbåt
Et par klyper: Salt, Pepper, Timian og Rosmarin
Evt litt tørket chili


1. Skjær vekk overflødig fett o.l. fra kyllingen før du krydrer og steker i en middels-varm panne (gjerne en grillpanne). La kyllingen ligge i ro i pannen til den selv slipper taket før du snur filetene.
2. Skjør squash i skiver (ca 0.7mm), del rundstykkene og legg i pannen sammen med kyllingen. Dette tar ca ett-to min og er ferdig når squashen har fått litt farge.
3. Bland rømme, saften fra sitronbåten, en klype salt og pepper og litt tørket chili (hvis ønskelig)
4. Skyll spinaten og la det tørke godt av.
5. Ha litt rømmedressing på hvert rundstykke (underdelen) og fordel spinat og squash på hver del. Ha over litt rømmedressing og legg på kyllingfiletene før du setter på brødtoppen.

Tips!
Server gjerne sammen med en frisk salat eller couscous.

One thought on “Green Chicken Sandwich”

  1. Tilbaketråkk: Ukemeny fra sensilblerie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *