Deprecated: Required parameter $error follows optional parameter $commentdata in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 4658 Deprecated: Required parameter $attr follows optional parameter $output in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/themes/wildbook/inc/class-wild-book-custom-galleries.php on line 61 Deprecated: Required parameter $instance follows optional parameter $output in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/themes/wildbook/inc/class-wild-book-custom-galleries.php on line 61 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 {"id":525,"date":"2014-09-26T13:35:07","date_gmt":"2014-09-26T11:35:07","guid":{"rendered":"http:\/\/www.sensiblerie.no\/?page_id=525"},"modified":"2017-02-09T10:24:24","modified_gmt":"2017-02-09T09:24:24","slug":"utmerkelser","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/oppdragimedia\/utmerkelser\/","title":{"rendered":"Utmerkelser"},"content":{"rendered":"

\"sweetFINALIST OG VINNEREN AV NORGES BESTE TACO!<\/span><\/h2>\n

www.matbloggsentralen.no<\/a> –\u00a0http:\/\/www.matbloggsentralen.no\/finalistene-i-norges-beste-taco\/<\/a>
\n31. Oktober 2014 Arla og\u00a0Matbloggsentralen utfordrer matbloggere til \u00e5 krydre tacomenyen. Apetina Finello Mozzarella eller\u00a0Apetina Feta<\/span>\u00a0<\/span>kan begge v\u00e6re gode alternativer til den tradisjonelle gulosten, og vi anbefaler en av disse ostene i menyen. Hva er ditt forslag? Det er fritt fram hva som skal til for at nettopp din tacorett skal g\u00e5 til topps. Vi tar imot alle tacobidrag, enten det er helt tradisjonelle tacoretter med tilbeh\u00f8r eller tacovarianter av andre retter, som for eksempel suppe eller gryteretter.<\/span><\/p>\n

Vinneren av utfordringen k\u00e5res av en jury best\u00e5ende av representanter fra Matbloggsentralen og Arla.\u00a0I tillegg skal Matbloggsentralens lesere stemme frem de 10 beste bidragene,\u00a0hvor to vinnere blir trukket ut.<\/span><\/p>\n

15. november: “Vinneren i\u00a0APETINA Norges beste taco\u00a0er k\u00e5ret! Den som gikk til topps i konkurransen er Sensiblerie med sin Sweet\u2019n Spicy Honey Chili Tacos \u2013 fordi den er nytenkende og ser meget fristende ut.”<\/strong><\/em> (Sitat hentet fra matbloggsentralen)<\/strong><\/span><\/p>\n

\u00a019. Desember vil Sensiblerie.no sine to bidrag “Sweet\u2019n Spicy Honey Chili Tacos”<\/a> og “Julienne Chicken Wrap”<\/a> bli trykket i magasinet DetNye!<\/strong><\/em><\/span><\/p>\n

 <\/p>\n


\n

 <\/p>\n

\"Forest<\/a>FINALISTENE I MATSTREIFS JUBILEUMSUTFORDRING!<\/span><\/h2>\n

www.matbloggsentralen.no<\/a>\u00a0–\u00a0http:\/\/www.matbloggsentralen.no\/finalistene-i-matstreifs-jubileumsutfordring\/<\/a><\/span><\/p>\n

26. September 2014 Matstreif er festivalen for alle\u00a0som lurer p\u00e5 hva som r\u00f8rer seg innen norsk mat og drikke, er opptatt av\u00a0gode smaksopplevelser, lokalmat og unike produkter. Interessen for lokalmat er st\u00f8rre enn noensinne, og til Matstreif kommer produsenter fra hele landet for \u00e5 vise frem det ypperste av hva det norske matfatet har \u00e5 by p\u00e5 \u2013 sesongens frukt og gr\u00f8nnsaker, fersk sj\u00f8mat, s\u00e6regne ost- og kj\u00f8ttprodukter, lokalbrygget \u00f8l, sider og saft.<\/span><\/p>\n

Kriterier:<\/span>
Matbloggsentralen.no \u00f8nsker bidrag til festen! Hvordan du velger \u00e5 markere jubileet er opp til deg. Det kan v\u00e6re en middagsrett, en tre-retters, en kake eller en dessert. Vi \u00f8nsker alle bidrag velkommen, og oppfordrer til kreative l\u00f8sninger. De norske r\u00e5varene m\u00e5 dog spille en vesentlig rolle i retten og m\u00e5 komme fra en av de\u00a0
mange produsentene og leverand\u00f8rene<\/a>\u00a0som stiller ut p\u00e5\u00a0Matstreif 2014<\/a>.<\/span><\/p>\n

Vinneren k\u00e5res med utgangspunkt i f\u00f8lgende kriterier:<\/span><\/p>\n

– god bruk av norske r\u00e5varer<\/span><\/div>\n
– appellerende presentasjon<\/span><\/div>\n
– n\u00f8yaktig og enkel oppskriftstekst<\/span><\/div>\n
\u00a0<\/span><\/div>\n
\n

5. November 2014 ble vinneren k\u00e5ret i tillegg til to tr\u00f8stepremier. Sensiblerie.no gikk ikke helt til topps med “Forest Quiche with mushrooms & red onion<\/a>” denne gangen, men ser seg absolutt forn\u00f8yd med en tr\u00f8stepremie!<\/span><\/strong><\/em><\/p>\n<\/div>\n

<\/div>\n
<\/div>\n
<\/div>\n
<\/div>\n
<\/div>\n

 <\/p>\n