Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-latest-posts domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-spamshield domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 «Sweet ‘n’ Spicy» Honey-Chili Tacos – Sensiblerie.no
Mine favoritter,  Oppskrifter,  Sunt & Godt,  Under 30 min

«Sweet ‘n’ Spicy» Honey-Chili Tacos

Ingredienser til 2 porsjoner
Tidsbruk: Under 30 min

8-10 Scmapi (Frosne, kokt el rå)
1/3 Squash
1/3 Fennikel
1/2 Hjertesalat
1 neve Aspargesbønner (frosne)
3 ss «Go-Tan» Sweet Chili Sauce
1 ss Honning
2 Tortillalefser
1 ts Hvitvinseddik
1 fedd Hvitløk
1/2 Sitron
Olje til steking
1 klype Salt


1. Varm tortillalefsene i en teflonpanne til de blir myke (her kan du også benytte micro etc).
2. Bland honning, sweet chili sauce, hvitvinseddik og salt i en bolle.
3. Ha scampi i bollen og bland godt før du heller både scampi og resten av marinaden i en varm teflonpanne.
4. Stek scampiene på middels varme og ha i litt sitronsaft (et par spiseskjeder) til de har fått en lys og gyllen overflate. Ha i en annen bolle og sett til side. la det være igjen noe av marinaden i pannen til når du skal varme grønnsakene
5. Del squash og hjertesalat i passe biter, skjær fennikel i tynne strimler og kutt/skjær eller press hvitløk. Ha alt dette utenom salaten i pannen sammen med litt olje og de frosne aspargesbønnene.
6. Varm grønnsakene i noen minutter til de er gjennomvarme. De skal ikke stekes, men husk å vende alt godt inn med restene av marinaden og oljen. Ha i litt presset sitronsaft og salt mot slutten.
7. Fordel grønnsaker og scampi på de to tortillalefsene og dryss over restene av marinaden. Det skal ikke være nødvendig med mer garnityr elelr sauser, da alt av ingredienser både er saftig og smakfullt slik de er.

Tips!
Prøv også med cashewnøtter og hakket, fersk koriander til. Vil du ha enda litt mer futt kan du skjære opp litt chili. Er du derimot litt sensitiv til sterke smaker, kan du ha på litt rømme/gresk yoghurt/kesam etc. For en noe fyldigere variant, vil smeltet, fersk mozzarela passe godt til den søte honningen og styrken fra chilien.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar til Ingjerd Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *