Poppy Caramel Popcorn

SNACKS

Ingredienser til en stor bolle popcorn!
Tidsbruk: Godt under 30 min

150 g Upoppet popcorn
250 g Brunt sukker (Farinsukker/brun farin/rørsukker)
50 g Smør
1 Klype natron (ca 1/8 ts)


1. Pop popcorn som beskrevet på pakken – ikke tilsett salt eller andre smakstilsetninger. Sett til side når feridg poppet.
2. Skru platen på middels varme og ha sukker i en teflonpanne med høy kant.
3. La sukkeret smelte uforstyrret til det har blitt flytende og fått en gyllen farge. (ikke brent)
4. Ha i smørklumpen og bland godt sammen mens du fortsatt har pannen på stekeplaten -ca 1/2 minutt.
5. Skru ned varmen på platen og ha i natron. Rør til dette er godt blandet.
6. Vend inn popcorn i karamellblandingen litt og litt til karamellen er godt fordelt.
7. Bre det karamelliserte popcornet på et bakepapir. Når karamellen har stivnet knekker du det litt fra hverandre før det has i en bolle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.