Om Sensiblerie

11167986_10156129971985065_4246342772326577182_n

SIV THERESE MELBYE

Matstylist, blogger og hobbyfotograf

Med en brennende interesse for sunn, smaksrik mat og gode, ukompliserte oppskrifter, har jeg med min utdannelse som Eksponeringsdesigner fra Westerdals School of Communications i Oslo, valgt å slå sammen mine interesser for mat og styling og samle resultatene på denne bloggen. Jeg håper oppskrifter og bilder vil være til inspirasjon og fungere som et godt verktøy underveis i matlagingen.

Min profesjonelle erfaring er fra både redaksjonelle og kommersielle prosjekter innen bl.a. produktfoto/styling, kokebøker og driver av nettstedet Seniblerie.no.

Ta gjerne kontakt for oppdrag og samarbeid.

Bon Appétit!

Hilsen Siv!

3 thoughts on “Om Sensiblerie”

 1. Astrid says:

  Flott blogg Siv! Stolt mor…:-))

 2. Annette says:

  Så kjempefin blogg! Masse lykke til, denne skal jeg følge :-)

  1. sivmelbye@gmail.com says:

   Takk, Annette! Og i like så! Utrolig fin blogg du har! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *