Utmerkelser

sweet n spicy honey-chili tacosFINALIST OG VINNEREN AV NORGES BESTE TACO!

www.matbloggsentralen.no – http://www.matbloggsentralen.no/finalistene-i-norges-beste-taco/
31. Oktober 2014 Arla og Matbloggsentralen utfordrer matbloggere til å krydre tacomenyen. Apetina Finello Mozzarella eller Apetina Feta kan begge være gode alternativer til den tradisjonelle gulosten, og vi anbefaler en av disse ostene i menyen. Hva er ditt forslag? Det er fritt fram hva som skal til for at nettopp din tacorett skal gå til topps. Vi tar imot alle tacobidrag, enten det er helt tradisjonelle tacoretter med tilbehør eller tacovarianter av andre retter, som for eksempel suppe eller gryteretter.

Vinneren av utfordringen kåres av en jury bestående av representanter fra Matbloggsentralen og Arla. I tillegg skal Matbloggsentralens lesere stemme frem de 10 beste bidragene, hvor to vinnere blir trukket ut.

15. november: “Vinneren i APETINA Norges beste taco er kåret! Den som gikk til topps i konkurransen er Sensiblerie med sin Sweet’n Spicy Honey Chili Tacos – fordi den er nytenkende og ser meget fristende ut.” (Sitat hentet fra matbloggsentralen)

 19. Desember vil Sensiblerie.no sine to bidrag “Sweet’n Spicy Honey Chili Tacos” og “Julienne Chicken Wrap” bli trykket i magasinet DetNye!

 


 

Forest pie with Mushrooms _ Red onions jpegFINALISTENE I MATSTREIFS JUBILEUMSUTFORDRING!

www.matbloggsentralen.no – http://www.matbloggsentralen.no/finalistene-i-matstreifs-jubileumsutfordring/

26. September 2014 Matstreif er festivalen for alle som lurer på hva som rører seg innen norsk mat og drikke, er opptatt av gode smaksopplevelser, lokalmat og unike produkter. Interessen for lokalmat er større enn noensinne, og til Matstreif kommer produsenter fra hele landet for å vise frem det ypperste av hva det norske matfatet har å by på – sesongens frukt og grønnsaker, fersk sjømat, særegne ost- og kjøttprodukter, lokalbrygget øl, sider og saft.

Kriterier:
Matbloggsentralen.no ønsker bidrag til festen! Hvordan du velger å markere jubileet er opp til deg. Det kan være en middagsrett, en tre-retters, en kake eller en dessert. Vi ønsker alle bidrag velkommen, og oppfordrer til kreative løsninger. De norske råvarene må dog spille en vesentlig rolle i retten og må komme fra en av de mange produsentene og leverandørene som stiller ut på Matstreif 2014.

Vinneren kåres med utgangspunkt i følgende kriterier:

– god bruk av norske råvarer
– appellerende presentasjon
– nøyaktig og enkel oppskriftstekst
 

5. November 2014 ble vinneren kåret i tillegg til to trøstepremier. Sensiblerie.no gikk ikke helt til topps med “Forest Quiche with mushrooms & red onion” denne gangen, men ser seg absolutt fornøyd med en trøstepremie!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *