“Julienne” cicken wrap

Ingredienser til 2 stk
Tidsbruk: Ca 30 min

1 Kyllingfilet (evt svin/okse)
1 Gulrot
50 g Squash
50 g Flaskesquash (Butternut squash)
1/3 Chili (rød el grønn)
1 Lime
1/4 Rødløk
2-3 ss Rømme (ekte)
2 Fullkorns tortillalefser
2 ss Koriander
Salt og pepper
Olivenolje


1. Del kyllingfilet i 4-6 skiver og stek med olje, salt og pepper. Når ferdigstekt , pakk inn i aluminiumsfolie slik at kyllingen holder på varmen.
2. Riv gulrot og begge squashene i “Julienne” strimler (med et rivjern). ha i en wok (uten olje) og vend om med jevne mellomrom. Grønnsakene skal bli lune og litt myke-men ikke stekes!
3. Tilsett saft fra ca 1/2 lime i pannen og bland inn.
4. Varm tortillalefsene i ovn eller i panne en liten stund.
5. Skjær chili og løk i skiver. “Plukk” koriander.
6. Leg tortillalefsene på en flate og ha på rømme, koriander og chili. Fordel grønnsaker og kylling midt på lefsene og avslutt med litt limesaft før de rulles sammen.

2 thoughts on ““Julienne” cicken wrap”

  1. Trine says:

    Det så utrolig godt og enkelt ut!

    Veldig lett å bruke “tacolefsen” kun til det tradisjonelle, selv om det er kjempeenkelt å variere med så mye annet godt :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.