Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-latest-posts domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Deprecated: Required parameter $error follows optional parameter $commentdata in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 4658 Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-spamshield domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Sunday Morning Mini Blueberry Cake – Sensiblerie.no
Blueberry form cake
Ca 30 min,  Dessert & Bakverk,  Kaker & Kjeks,  Melbakst,  Oppskrifter

Sunday Morning Mini Blueberry Cake

Om du lurer på hva du skal overraske med på selveste morsdagen denne kommende søndag, kan du nå puste lettet ut. Sensiblerie.no sin oppskrift er tettpakket med gode smaker av sitron og blåbær. Det er søtt og syrlig, det er syndig og nydelig! Garantert suksess til morgenkaffen!

Ingredienser til ca 2 stk 10*15 cm former el 1 stk brødform
Tidsbruk Ca 30 min

3 dl Hvetemel
1 dl Sukker
2 ts Bakepulver
1 ss Vaniljesukker
1 ss Revet sitronskall
2 dl Frosne blåbær
1 Egg
1 dl Melk
1 dl Vegetabilsk olje
Formfett til smøring av former

Glasur
1,5-2 dl Melis
1 Eggehvite
1/2 ts sitronsaft

1. Sett ovnen på 200*C og klargjør formene med formfett.
2. Bland hvetemel, sukker, bakepulver, vaniljesukker, salt og revet sitronskall i en bolle.
3. I en annen bolle piskes egg sammen med melk før du tilsetter olje.
4. Benytt en slikkepott og lag en grop i bollen med melblandingen. Hell i den våte blandingen og vend det hele forsiktig sammen. Ingrediensene skal mikses, men røren skal ikke være glatt, gjerne litt klumpete.
5. Ha ca 2 ss hvetemel i en ren, tørr bolle og hell i frosne blåbær. Dekk bærene til med hvetemel før de forsiktig vendes inn i røren.
7. Fordel røren i de to formene (alternativt en brødform) og stek midt i ovnen i ca 15-20 min.
6. Avkjøl helt på rist før du har over glasur og evt annen pynt.

Glasur lager du ved å piske eggehviten hvit sammen med sitronsaft og deretter tilsette melis, nok til at den tykner. Den skal bli luftig og fin – ikke kompakt og hard.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *