Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-latest-posts domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-spamshield domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Super-Easy Fluffy Cinnamon Rolls – Sensiblerie.no
Dessert & Bakverk,  Kaker & Kjeks,  Melbakst,  Oppskrifter,  Snacks,  Under 30 min

Super-Easy Fluffy Cinnamon Rolls

Med min bakgrunn fra Valdres, vet jeg at det hender man får hyggelig -men også uventet besøk av og til, og brått blir klar over at man ikke har noe å servere. Har man da en pakke butterdeigplater i fryseren, er det null problem å fikse disse super enkle smårullene. Du bestemmer selv om du vil lage en søt versjon med søtt krydder eller syltetøy. Eller en salt variant med dine favorittoster. bare fantasien setter grenser! Uansett, du imponerer klart blant gjestene.

Ingredienser til ca 15 stk
Tidsbruk under 30 min

3 Plater Butterdeig (smørdeig)
ca 6 ss Sukker
ca 6 ss Kanel
ca 3 ss Smør
Melis til pynt


1. Legg tre frosne plater med butterdeig på kjøkkenbenken og vent til de blir romtempererte.
2. Kjevle ut en-og-en til dobbel størrelse
3. Smør ca 1 ss smør utover hver flate og strø ønsket mengde sukker og kanel. (La det være ca 1cm stripe helt ytterst uten noe fyll, da er det enklere å feste endestykket til rullen)
4. Rull flatene sammen til en pølge og del i 5 biter for hvert stykke.
5. legg på plate med bakepapir med tverrsnittet opp og klem hvert stykke litt ned mot platen før du steker dem i ovnen i ca 10-12 min på 225*C
6. Avkjøles på rist etter å ha stekt seg gylne.
7. Pynt med melis og friske bær før servering.

Tips!
Bytt ut smør, sukker og kanel med ditt favoritt syltetøy eller hjemmelaget vaniljekrem! Eller lag en salt variant med forskjellige oster, som Jarlsverg, Paremesan, Mozzarella, Blåmugg?

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *