Tips & Triks

tips og triks vignett

Det er ofte man behøver litt hjelp og verktøy, for å forstå seg på oppskrifter, måleenheter etc.
Jeg har derfor satt opp noen av mine nettbaserte oppslagssider, hvor jeg henter mine tips og triks fra. Siden vil oppdateres etter hvert som jeg kommer over noe relevant!

Bama.no
http://www.bama.no/
Oppslagsverk for næringsinnhold, tilberedning mm i alt av frukt og grønnsaker.

Pastaoppskrifter.dk
http://www.pastaopskrifter.dk/pasta-typer
Oppslagsverk for de fleste typer pasta.

Meny.no
https://meny.no/Ravarer/Gronnsaker-og-frukt/Urter–krydder/Artikler/Krydderurter—hva-passer-de-til/
Oppslagsverk for hva man kan benytte av urter til div retter og ingredienser.

Cookssmarts.com
http://www.cooksmarts.com/cooking-school-101/produce-shelf-life-care-guide-download/
Oversikt over holdbarhet på ferske grønnsaker og frukt.

Cooksmarts.com
http://www.cooksmarts.com/cs-blog/2014/09/ultimate-infographic-guide-spices/?utm_source=fbook&utm_medium=link&utm_content=spices-cuisines&utm_campaign=flavor-series-201409
Oversikt over bruksområder for div krydder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *