Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-latest-posts domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-spamshield domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the instagram-feed domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Beef Stroganoff with Mushroom & Chipotle – Sensiblerie.no
Kjøtt,  Oppskrifter,  Under 30 min

Beef Stroganoff with Mushroom & Chipotle

Ingredienser til ca 2 porsjoner
Tidsbruk under 30 min

150-200 g Biffkjøtt (Det du selv foretrekker)
100 g Champignon
1 Rød løk
1 ss Worcestersaus
1 ss Chipotle tabasco
1 ss Tomatpuré
2-3 ss Rømme (lett eller seter etter eget ønske)
1/2 dl Kjøttkraft / buljong
3 ss Smør
3 ss Olje (Raps, solsikke, oliven..)
salt og pepper
2 porsjoner ris


1. Skjær kjøttet i mindre biter (va 2-3 cm tykke) og brun det i en varm panne med olje i et par-tre minutter. Ha kjøttet over på en tallerken, krydre med salt og pepper og dekk til med aluminiumfolie (Legg også et kjøkkenhåndkle over, slik at kjøttet bevarer varmen).
2. Ha smør i pannen og brun champignonene hele (dersom de er litt store, deler du dem i enten to eller fire biter, alt etter ønske). Skjær løk i strimler og ha i pannen. brun det hele til både løk og sopp blir gylne i fargen.
3. Ha kraft, Worcestersaus, chipotle tabasco og tomatpuré i pannen. Tilsett kjøttet (inkludert kraften som har sivet ut på tallerkenen) og rør inn to-tre ss rømme.
4. Skru platen på lav-medium varme og la det surre under lokk mens du koker ris.


Tips!
Bytt gjerne ut ris med potet, eller lag en frisk salat og server med godt brød og smø!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *