Pak Choy & veggie noodles

Ingredienser til 2 personer

3-4 bunter Pak Choy
4-6 bunter Vegetar nudler
Olje

Dressing:
1/2 dl Olivenolje
3 ss Soya sauce
1 1/2 ss Hvitvinseddik
3 ss Honning evt brunt sukker
1/2 Chili, rød og hakket
1 ss Ingefær, fersk og revet
1/2-1 Saften av lime
1 neve rå og usaltede Cashewnøtter, grovhakket

1. Kok opp vann og ha i vegetar-nudlene. Fjern vannet når disse er passe myke (tar ca 3 min).
2. Varm olje i en dyp panne og stek nudlene til de blir lys gylne. Legg over på papir.
3. Del buntene med pak choy i passe stor biter, og skyll godt i vann, for å fjerne evt rester av jord etc.

Dressing:
Bland ingrediensene og smak til med lime på slutten. Det skal være en frisk balanse mellom salt, søtt og syrlig.

Bland sammen pak choy, dressing og tilsett nudlene til slutt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.