Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-latest-posts domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-spamshield domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 «Poppy chicken» – Sensiblerie.no
Ca 30 min,  Grønnsaker,  Kylling & Kalkun,  Middag,  Mine favoritter,  Oppskrifter,  Salater,  Sunt & Godt,  Uten gluten,  Uten melk

«Poppy chicken»

Ingredienser til 2 pers

100 g Babyspinat
100 g Aspargesbønner (frosne)
1-2 Kyllingfileter
2-3 ss Olivenolje
1/2 Appelsin
2 ss Valmuefrø
1 ss Fingersalt
Nykvernet pepper

Dressing:
1 dl Nypresset appelsinjuice
1/2 dl Vann
2 ss Hvitvinseddik
1 ts Honning (evt brunt sukker)
1 Klype fingersalt
Kvernet pepper


1. Lag en blanding av Valmuefrø, salt og pepper i en brødpose. Del kyllingfiletene i mindre, passende biter, ha dem i posen med krydderblandingen og rist til kyllingbitene er jevnt dekket.
2. Vask og klargjør spinaten i en serveringsbolle.
3. Gjør klar en panne på middels-høy varme og legg i kyllingen når pannen er varm. Brun kyllingen til bitene har fått en gyllen overflate og er gjennomstekt.
4. Tilsett aspargesbønner i pannen. Når disse har myknet noe, press saften av en halv appelsin i pannen. Vend om kylling og aspargesbønner, slik at disse ikke setter seg fast i pannen. Sett til side.
5. Når noe avkjølt, bland kylling og aspargesbønner med spinat og dryss over den ferdiglagde dressingen.

Dressing:
Bland appelsinjuice, vann, hvitvinseddik, og honning i et glass med lokk. Tilsett en klype fingersalt og nykvernet pepper. Sett på lokk og rist til ingrediensene er godt blandet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *