Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-latest-posts domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-spamshield domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 «Panzanella» – tomato & bread salad – Sensiblerie.no
Forrett & Siderett,  Grønnsaker,  Lunsj & Mellommåltid,  Middag,  Mine favoritter,  Oppskrifter,  Salater,  Sunt & Godt,  Under 30 min,  Vegetar & vegan

«Panzanella» – tomato & bread salad

Ingredienser til 2 personer

300-400 g Variasjon av tomater (Plomme, Cherry..)
3-4 Skiver brød
½ Squash
2 Stilker vårløk
¼ Rødløk
1 Neve rå Cashewnøtter
3-4 ss Olivenolje
1 neve Bladpersille

Dressing:
½ dl Jomfru Olivenolje
2-3 ss Balsamico (eddik)
1-2 klyper Fingersalt
Pepper


1. Del tomater, squash og brødskiver i ca 1,5 cm terninger.
2. Skru kokeplaten på medium varme og ha i 3- 4 ss olivenolje. Tilsett brødterningene og rør rundt med jevne mellomrom. Når all olje er absorbert og terningene har blitt sprø og gylne, ta pannen av platen og legg brødterningene over på kjøkkenpapir.
3. Ha i et par spiseskjeer olje i den samme pannen og tilsett squash med en klype fingersalt. Rør om til squashen har fått en lys gyllen farge og begynt å mykne. Sett så til side.
4. Ha ½ dl Jomfru olivenolje i en bolle, med balsamico, et par klyper med fingersalt og litt kvernet pepper. Bland godt før du har i tomater, vårløk, rødløk og cashewnøtter.
5. Tilsett til slutt de noe avkjølte squash- og brødterningene og vend alle ingredienser godt, slik at alt er dekket av dressingen.
6. Ha blandingen over på serveringsfat. Dette er en rett som er god alene til lunsj eller som en siderett til f.eks. skinker, oster og kylling.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *