Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-latest-posts domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-spamshield domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Pizza Blue Cheese & Pizza Basil – Sensiblerie.no
Ca 1 time,  Italiensk,  Kylling & Kalkun,  Melbakst,  Middag,  Oppskrifter,  Pizza

Pizza Blue Cheese & Pizza Basil

Ingredienser til 2 personer

Pizzadeig:
3-5 dl Hvetemel
1 1/2 dl lunkent vann (37*C)
2 ss Olivenolje
1/2 ts Salt
1/2 ts Paprikakrydder
1/2 pk gjær
2 ss Sesamfrø

Fyll nr 1:(per pizza)
2-3 ss Crème fraîche
1/2 Blue Castello (el annen Blue cheese)
7-8 biter av vellagret Gouda, Jarlsberg el lignende.
1/2 Kyllingfilet i biter

Fyll nr 2: (per pizza)
2-3 ss Crème fraîche
7-8 biter av vellagret Gouda, Jarlsberg el lignende.
1 neve Fersk basilikum
1/2 Kyllingfilet i biter

Pizza:
1. Tilsett alle tørre ingredienser i en bolle. Miks gjær og vann før du vender dette inn med melblandingen.
2. Tilsett olivenolje og sett til heving. Deigen skal være fast, men ikke hard og bli ca dobbelt så stor.
3. Del deigen i to etter heving, og fordel/dytt ut til passe flate og tykkelse på et stekebrett kledt med bakepapir.
4. Velg ønsket fyll og avslutt med dryss av sesamfrø.
5. Stekes midt i ovnen på 225*C i ca 20 min.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *