Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-latest-posts domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-spamshield domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the instagram-feed domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6121 Baked chicken & coleslaw – Sensiblerie.no
Grønnsaker,  Kylling & Kalkun,  Middag,  Oppskrifter,  Over 1 time,  Ovnsbakt

Baked chicken & coleslaw

Ingredienser til 2 pers

2 Kyllingbryst
6 Sjalottløk
6 Fedd hvitløk
3 ss Olivenolje
2 ss Worcestershire sauce

Coleslaw
1/2 Fenikkel
1/4 Grønnkål
1/4 Rødkål
3 Gulrøtter
1/2 Gul el rød løk
4 ss Crème Fraîche
2 ss Hvitvinseddik
4 ss Olivenolje
Saft fra ca 1/2 sitron
salt og pepper

6 Mellomstore poteter

Kylling:
1. Krøll sammen et ark av bakepapir og fukt dette under springen. Legg så dette på et stykke aluminiumsfolie.
2. Krydre kyllingfiletene med det du har/ønsker (timian, rosamrin, paprika, chili og gul karri). Brun disse på hver side før de legges på bakepair sammen med sjalott- og hvitløk. Dryss med olivenolje og Worcestershire sauce. Salt og pepper etter ønske.
3. Stekes på 200*C i ca 30 min (kommer an på ovnen, så følg med).

Potetene kokes hele i ca 5 min før de deles i passe biter, legges på plate, drysses med olivenolje. Salt etter ønske og stek i ovnen til de blir gylne.

Coleslaw:
Her lønner det seg å benytte seg av en kjøkkenmaskin med rivjern.

1. Del grønnsakene opp i passende deler før de rives. Se til at alle ingredienser er godt blandet.
2. Bruk en egen bolle til å blande crème fraîche, olivenolje og hvitvinseddik. Avslutt med sitron, salt og pepper.
3. Bland dressingen med grønnsakene. Krydre etter ønske.

 

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *