Quesedilla with Mushroom

Ingredienser til 2 stk
Tidsbruk: Under 30 min

4 Fullkorns Tortilalefser
8-10 Aromasopp
1 Lime
1 ts Brunt sukker
1-2 fedd Hvitløk
3-4 ss Jomfruolivenolje
1 neve Koriander
Salt og pepper
Olje til steking

Forlag til garnityr:
Koriander, rømme, salsa el sweet chili sauce


1. Hakk soppen i småbiter og stek i panne sammen med litt olje, salt og pepper. Tilsett hvitløk og brunt sukker og stek til soppen begynner å mykne.
2. Tilsett litt fløte før du heller det hele i en bolle.
3. Bruk stavmikser til å lage en fast «paste» og tilsett 2-3 ss jomfruolivenolje til slutt. Vendes inn.
4. Brun Tortillalefse, en og en, i en grilpanne (kan også gjøres i vanlig stekepanne).
5. Fordel soppblandingen på to av lefsene. Topp med litt salt, pepper og koriander før du legger en ny lefse over.
6. Del i passe biter med et pizzahjul.
7. Serveres med jomfru olivenolje og lime.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.