Baked chicken & coleslaw

Ingredienser til 2 pers

2 Kyllingbryst
6 Sjalottløk
6 Fedd hvitløk
3 ss Olivenolje
2 ss Worcestershire sauce

Coleslaw
1/2 Fenikkel
1/4 Grønnkål
1/4 Rødkål
3 Gulrøtter
1/2 Gul el rød løk
4 ss Crème Fraîche
2 ss Hvitvinseddik
4 ss Olivenolje
Saft fra ca 1/2 sitron
salt og pepper

6 Mellomstore poteter

Kylling:
1. Krøll sammen et ark av bakepapir og fukt dette under springen. Legg så dette på et stykke aluminiumsfolie.
2. Krydre kyllingfiletene med det du har/ønsker (timian, rosamrin, paprika, chili og gul karri). Brun disse på hver side før de legges på bakepair sammen med sjalott- og hvitløk. Dryss med olivenolje og Worcestershire sauce. Salt og pepper etter ønske.
3. Stekes på 200*C i ca 30 min (kommer an på ovnen, så følg med).

Potetene kokes hele i ca 5 min før de deles i passe biter, legges på plate, drysses med olivenolje. Salt etter ønske og stek i ovnen til de blir gylne.

Coleslaw:
Her lønner det seg å benytte seg av en kjøkkenmaskin med rivjern.

1. Del grønnsakene opp i passende deler før de rives. Se til at alle ingredienser er godt blandet.
2. Bruk en egen bolle til å blande crème fraîche, olivenolje og hvitvinseddik. Avslutt med sitron, salt og pepper.
3. Bland dressingen med grønnsakene. Krydre etter ønske.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *